Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Дохід у вигляді спадщини (подарунка), що обкладається податком з доходів за нульовою ставкою, декларувати не обов’язково

Редакція ПБО
Новини від 26.03.2008 р. № -

Дохід у вигляді спадщини (подарунка), що обкладається податком з доходів за нульовою ставкою, декларувати не обов’язково

 

На засіданні

Кабміну від 26.03.2008 р. було прийнято рішення: якщо платник податків не одержував іншого доходу, який підлягає обов’язковому декларуванню, крім доходу у вигляді спадщини (подарунка), який згідно із Законом України «Про податок з доходів фізичних осіб» від 22.05.2003 р. № 889-ІV оподатковується за нульовою ставкою, то подавати декларацію про доходи такому платнику податків не обов’язково.

Це рішення буде корисним платникам податків, які з доходів, що підлягають декларуванню, одержували тільки доходи у вигляді спадщини (подарунка), які обкладаються податком з доходів за нульовою ставкою, і не встигли подати декларацію про доходи за 2007 рік.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі