Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. ДПАУ вказала варіанти подання податкового Розрахунку збору за забруднення навколишнього природного середовища

Редакція ПБО
Новини від 09.04.2008 р. № 7377/7/15-0817

ДПАУ вказала варіанти подання податкового Розрахунку збору за забруднення навколишнього природного середовища

 

У

листі ДПАУ «Про порядок складання звітного (нового звітного, уточнюючого) податкового розрахунку збору за забруднення навколишнього природного середовища за І квартал 2008 року» від 09.04.2008 р. № 7377/7/15-0817 повідомляється про наказ ДПАУ «Про затвердження Змін до форми податкового розрахунку збору за забруднення навколишнього природного середовища та Інструкції щодо складання податкового розрахунку збору за забруднення навколишнього природного середовища» від 03.04.2008 р. № 206, згідно з яким форму Розрахунку зазначеного збору та Інструкцію щодо його заповнення приведено у відповідність до чинного законодавства.

У зв’язку з цим платникам при складанні звітності за І квартал 2008 року рекомендується в період

до офіційного опублікування зазначеного наказу ДПАУ складати і подавати податковий розрахунок збору за забруднення навколишнього природного середовища за І квартал 2008 року за чинною на сьогодні формою, з урахуванням змінених правил індексації його нормативів, а в разі офіційного опублікування зазначеного наказу ДПАУ подавати Розрахунок за новою формою, з урахуванням граничного строку подання квартальної звітності. При цьому Розрахунок, складений та поданий за чинною на сьогодні формою, перездавати не вимагається.

Зауважимо, що в

листі наведено рекомендації щодо заповнення нині чинної форми Розрахунку з урахуванням правил індексації, що змінилися. Вони аналогічні рекомендаціям, опублікованим у статті «Збір за забруднення навколишнього природного середовища»// «Податки та бухгалтерський облік», 2008, № 28.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі