Теми статей
Обрати теми

Про затвердження Примірного порядку проведення камеральної перевірки та здійснення контролю за справлянням податку на прибуток

Редакція ПБО
Наказ від 05.12.2008 р. № 761

Державна податкова адміністрація України

Про затвердження Примірного порядку проведення камеральної перевірки та здійснення контролю за справлянням податку на прибуток

Наказ від 05.12.2008 р. № 761

(витяг)

 

Керуючись статтею 11 Закону України «Про державну податкову службу в Україні», Законами України «Про оподаткування прибутку підприємств», «Про порядок погашення зобов’язань платників податків перед бюджетами та державними цільовими фондами», НАКАЗУЮ:

1.

Затвердити Примірний порядок проведення камеральної перевірки та здійснення контролю за справлянням податку на прибуток (далі — Примірний порядок).

2. Вважати таким, що

втратив чинність, наказ ДПА України від 11.12.2006 № 766 «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо взаємодії між підрозділами органів державної податкової служби України при адмініструванні податку на прибуток».

<...>

Голова С. Буряк

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі