Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Визначено новий перелік ЗМІ для публікації оголошень про виклик до суду осіб, місце фактичного проживання яких невідоме

Редакція ПБО
Новини від 30.01.2008 р. № 193-

Визначено новий перелік ЗМІ для публікації оголошень про виклик до суду осіб, місце фактичного проживання яких невідоме

Розпорядженням КМУ «Про друковані засоби масової інформації загальнодержавної та місцевої сфери розповсюдження, в яких у 2008 році розміщуються оголошення про виклик до суду відповідача, третіх осіб, свідків, місце фактичного проживання (перебування) яких невідоме» від 30.01.2008 р. № 193-р

затверджено новий Перелік друкованих ЗМІ загальнодержавної та місцевої сфери розповсюдження, в яких розміщуються оголошення про виклик до суду відповідача, третіх осіб, свідків, місце фактичного проживання (перебування) яких невідоме.

У 2008 році друкованим ЗМІ

загальнодержавної сфери розповсюдження залишається газета «Урядовий кур’єр».

Перелік друкованих ЗМІ

місцевої сфери розповсюдження на 2008 рік змінено порівняно з попереднім роком. Так, у Вінницькій, Кіровоградській та Черкаській областях оголошення про виклик до суду відповідача, третіх осіб, свідків, місце фактичного проживання (перебування) яких невідоме, тепер має бути опубліковано в таких друкованих виданнях, як «Вінниччина», «Кіровоградська правда» та «Черкаський край» відповідно.

Розпорядження набуло чинності

30 січня 2008 року.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі