Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. ФДМУ просить надіслати звіти про оцінку майнових прав інтелектуальної власності

Редакція ПБО
Новини від 11.12.2007 р. № 10-36-19733

ФДМУ просить надіслати звіти про оцінку майнових прав інтелектуальної власності

 

Фонд державного майна України в листі від 11.12.2007 р. № 10-36-19733

повідомляє, що разом з іншими зацікавленими органами державної влади та Національною академією наук України працюють над розробкою Методики оцінки майнових прав інтелектуальної власності.

У зв’язку з цим

Фонд на підставі наданих йому законом повноважень як органу, що здійснює державне регулювання оціночної діяльності, просить суб’єктів оціночної діяльності — суб’єктів господарювання, які мають сертифікат суб’єкта оціночної діяльності за спеціалізацією 2.2 «Оцінка прав на об’єкти інтелектуальної власності», надіслати до Фонду всі звіти про оцінку майнових прав інтелектуальної власності (незалежно від мети оцінки та форми власності об’єкта оцінки), складені протягом періоду з 3 жовтня 2007 року до 3 жовтня 2008 року.

Крім того, до

Фонду може бути надано витяги зі звітів про оцінку цілісних майнових комплексів, акцій, часток, паїв, в яких міститься визначення вартості майнових прав інтелектуальної власності як складової частини цілісного майнового комплексу.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі