Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Затверджено Правила обов’язкової сертифікації готельних послуг

Редакція ПБО
Новини від 03.09.2007 р. № 207

Затверджено Правила обов’язкової сертифікації готельних послуг

 

Наказом Держкомспоживполітики «Про внесення змін до наказу Держстандарту України від 27.01.99 № 37» від 03.09.2007 р. № 207

затверджено Правила обов’язкової сертифікації в системі сертифікації УКРСЕПРО послуг з тимчасового розміщення (проживання).

Об’єктами обов’язкової сертифікації є послуги з розміщення, що надаються суб’єктами туристичної діяльності в колективних та індивідуальних засобах розміщення (готелях, молодіжних туристичних базах і гірських притулках, кемпінгах і майданчиках для автофургонів, дитячих і студентських літніх таборах, центрах і будинках відпочинку, санаторних та курортних закладах оздоровчо-профілактичного характеру, мебльованих приміщеннях, морських та річкових суднах).

Обов’язкову сертифікацію здійснюють органи з сертифікації послуг з тимчасового розміщення (проживання), призначені Держкомспоживполітики.

Наказ набув чинності

7 січня 2008 року.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі