Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Методрекомендації щодо застосування аграріями спеціалізованих форм первинних документів

Редакція ПБО
Новини від 21.12.2007 р. № 929

Методрекомендації щодо застосування аграріями спеціалізованих форм первинних документів

Мінагрополітики

наказом від 21.12.2007 р. № 929 затверджено Методичні рекомендації щодо застосування спеціалізованих форм первинних документів з обліку виробничих запасів у сільськогосподарських підприємствах, додатками до яких є 10 нових форм первинних документів.

Раніше

наказом від 27.09.2007 р. № 701 Мінагрополітики затверджено 9 нових спеціалізованих форм первинних документів з обліку основних засобів і інших необоротних активів сільськогосподарських підприємств (ОЗСГ — 1 — ОЗСГ — 9) та Методичні рекомендації щодо їх застосування. Ці спеціалізовані форми та Методрекомендації можуть використовуватися сільгосппідприємствами за їх власним бажанням починаючи з 1 січня 2008 року.

Як зазначає Мінагрополітики, найближчим часом на офіційному веб-сайті міністерства буде розміщено спеціалізовані форми первинних документів з обліку

поточних та довгострокових біологічних активів сільськогосподарських підприємств, які затверджено наказом Мінагрополітики від 21.02.2008 р. № 73.

Після появи останніх усі вони в подальшому будуть опубліковані в тематичному номері нашої газети.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі