Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Звітність про цільове використання ввезених енергозберігаючих матеріалів, звільнених від сплати мита

Редакція ПБО
Новини від 14.05.2008 р. № 444

Звітність про цільове використання ввезених енергозберігаючих матеріалів, звільнених від сплати мита

 

Постановою КМУ від 14.05.2008 р. № 444 установлено, що суб’єкти господарювання, які ввозять на митну територію України енергозберігаючі матеріали, обладнання, устаткування та комплектуючі, що звільнені від сплати мита, подають митному органу щомісяця до 5 числа наступного періоду звіт про цільове використання товарів у двох примірниках за встановленою Державною митною службою формою. Другий примірник звіту з відміткою митного органу подається зазначеними суб’єктами щомісяця до 13 числа наступного періоду Національному агентству з питань забезпечення ефективного використання енергетичних ресурсів. Цією постановою також затверджено перелік та обсяги енергозберігаючих матеріалів, обладнання, устаткування та комплектуючих, що звільняються від ввізного мита.

Постанова набирає чинності

з дня опублікування (на дату підготовки цього номеру газети не опубліковано).
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі