Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Затверджено Порядок увезення товарів з метою створення нових виробництв із впровадженням енергозберігаючих технологій

Редакція ПБО
Новини від 18.03.2009 р. № 284

Затверджено Порядок увезення товарів з метою створення нових виробництв із впровадженням енергозберігаючих технологій

 

Постановою КМУ від 18.03.2009 р. № 284

затверджено Порядок ввезення промисловими підприємствами на митну територію України товарів з метою створення нових виробництв із впровадженням енергозберігаючих технологій, який визначає механізм увезення промисловим підприємством товарів як основних фондів, матеріалів, устаткування та комплектуючих виробів, крім підакцизних товарів, з метою створення нових виробництв із впровадженням енергозберігаючих технологій, у тому числі ввезення таких товарів як внесків до статутного фонду підприємства.

Так, увезення промисловим підприємством зазначених товарів здійснюється на підставі переліку промислових підприємств та товарів, що ввозяться ними на митну територію України з метою створення нових виробництв із впровадженням енергозберігаючих технологій.

Для включення до такого переліку промислове підприємство повинно подати на розгляд до відповідної Міжвідомчої комісії документи, перелік яких зазначено в

Порядку.

Підприємство, що ввезло товари згідно із затвердженим переліком, зобов’язане

щомісячно до 5 числа наступного періоду подавати до митного органу, який здійснив оформлення товару, звіт про використання товару за призначенням у двох примірниках. Форма звіту розробляється та затверджується Держмитслужбою за погодженням з ДПА.

Постанова набула чинності

3 квітня 2009 року.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі