Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Кабмін спрощує оформлення та видачу державних актів на право власності на земельні ділянки

Редакція ПБО
Новини від 05.08.2009 р. № 844

Кабмін спрощує оформлення та видачу державних актів на право власності на земельні ділянки

 

Постановою КМУ «Деякі питання реалізації права власності на землю громадянами України в 2009 році» від 05.08.2009 р. № 844

затверджено:

1. Порядок безоплатних оформлення і видачі громадянам України у 2009 році державних актів на право власності на земельні ділянки.

2. Порядок використання в 2009 році коштів Стабілізаційного фонду для здійснення заходів з безоплатних оформлення та видачі громадянам України державних актів на право власності на земельні ділянки.

Крім того, КМУ

заборонив стягнення з громадян України плати за оформлення та видачу відповідно до затвердженого зазначеною постановою Порядку таких актів і надання додаткових і супутніх послуг з розробки документації щодо землеустрою, а також будь-яких інших платежів, зокрема внесків до благодійних та інших фондів.

Державний комітет із земельних ресурсів має подати протягом місяця КМУ пропозиції зі спрощення та здешевлення процедури виготовлення й узгодження документації із землеустрою, необхідної для прийняття органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування рішень про передачу у власність громадянам України земельних ділянок.

Постанова набула чинності з 15 серпня 2009 року, а затверджені цією постановою Порядки набудуть чинності з 1 вересня 2009 року.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі