Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Бухоблік для сільськогосподарських підприємств

Редакція ПБО
Новини від 04.06.2009 р. № 390

Бухоблік для сільськогосподарських підприємств

 

Наказом Міністерства аграрної політики України від 04.06.2009 р. № 390

затверджено спеціалізовані форми регістрів журнально-ордерної форми обліку для сільськогосподарських підприємств та методичних рекомендацій щодо їх застосування.

Методичні рекомендації

спрямовано на узагальнення у реєстрах бухгалтерського обліку (крім реєстру позабалансового обліку) методом подвійного запису інформації про наявність та рух активів, капіталу, зобов’язань та факти фінансово-господарської діяльності сільськогосподарських підприємств незалежно від форм власності, організаційно-правових форм і видів діяльності, на накопичення аналітичних даних про склад і рух активів, капіталу та зобов’язань, доходів, витрат, фінансових результатів.

Методичні рекомендації передбачають застосування таких реєстрів журнально-ордерної форми бухгалтерського обліку: журналів-ордерів, відомостей аналітичного обліку, зведених відомостей, книгу обліку, книг аналітичного обліку, карток аналітичного обліку, реєстрів документів, оборотної відомості, головної книги, бухгалтерської довідки, аркуша-розшифровки.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі