Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Змінено порядок відчуження об’єктів державної власності

Редакція ПБО
Новини від 24.06.2009 р. № 639

Змінено порядок відчуження об’єктів
державної власності

Постановою КМУ від  24.06.2009  р. №  639

унесено зміни до Порядку відчуження об’єктів державної власності, якими встановлено, що у  разі наявності на  підприємстві заборгованості з  виплати заробітної плати суб’єкт господарювання для отримання згоди на  відчуження майна цього підприємства повинен подавати суб’єкту управління майном разом із зверненням стосовно відчуження відомості про загальну суму заборгованості із заробітної плати та графік погашення такої заборгованості, а  також відомості про наявність у  підприємства заборгованості за  податками і  зборами (обов’язковими платежами) до бюджетів та державних цільових фондів.

У такому випадку

кошти, що надійдуть від  продажу державного майна, спрямовуватимуться в  першу чергу на  цільове погашення заборгованості із заробітної плати та податкової заборгованості .

Крім того, указаними змінами значно

скорочено строки розгляду документів про відчуження майна.

У разі коли майно не  продано, суб’єкт господарювання, на  балансі якого перебуває об’єкт продажу, може прийняти рішення про повторний його продаж. Повторний аукціон проводиться за  наявності не  менш як одного учасника. За наявності лише одного учасника об’єкт може бути продано за  початковою вартістю.

Постанова

набула чинності з  6 липня 2009  року.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі