Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Зупинено дію дозвільного порядку зміни суб’єктами господарювання оптово-відпускних цін на певні продовольчі товари

Редакція ПБО
Новини від 06.03.2009 р. № 125/2009

Зупинено дію дозвільного порядку зміни суб’єктами господарювання оптово-відпускних цін на певні продовольчі товари

 

Згідно з

постановою КМУ від 06.08.2008 р. № 709 «Про внесення змін до Порядку декларування зміни оптово-відпускних цін на продовольчі товари» на заміну порядку декларування зміни оптово-відпускних цін на певні продовольчі товари, що передбачав заявлення суб’єктом господарювання органам державної влади наміру змінити ціни на окремі товари, було введено дозвільний порядок зміни суб’єктами господарювання зазначених цін.

На підставі того, що певні норми

Порядку не відповідають Конституції, Президент України Указом від 06.03.2009 р. № 125/2009 зупинив дію пункту 3 змін, що вносяться до Порядку декларування зміни оптово-відпускних цін на продовольчі товари, затверджених вищезазначеною постановою.

Указ набуде чинності з дня офіційного опублікування.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі