Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Затверджено Форму договору на здешевлення кредитів, залучених на реалізацію інвестиційних проектів

Редакція ПБО
Новини від 08.09.2009 р. № 622

Затверджено Форму договору на здешевлення кредитів, залучених на реалізацію інвестиційних проектів

 

Відповідно до

Порядку використання у 2008 році коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки вітчизняного машинобудування для агропромислового комплексу, у тому числі через механізм здешевлення кредитів, затвердженого постановою КМУ від 12.03.2008 р. № 191 (дія якого поширюється на 2009 рік) бюджетні кошти спрямовуються, зокрема, на відшкодування відсоткових ставок за кредитами, що залучаються підприємствами машинобудування для агропромислового комплексу на реалізацію інвестиційних проектів, спрямованих на технологічне переоснащення зазначених підприємств.

На реалізацію

Порядку № 191 наказом Мінпромполітики від 08.09.2009 р. № 622 затверджено Форму договору на здешевлення кредитів, залучених на реалізацію інвестиційних проектів, спрямованих на технічне переоснащення підприємств вітчизняного машинобудування для агропромислового комплексу.

Наказ зареєстрований у Міністерстві юстиції

29 вересня 2009 року і набере чинності з дня офіційного опублікування.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі