Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Затверджено типову форму декларації про відповідність матеріально-технічної бази (об’єкта) суб’єкта господарювання вимогам законодавства

Редакція ПБО
Новини від 09.09.2009 р. № 967

Затверджено типову форму декларації про відповідність матеріально-технічної бази (об’єкта) суб’єкта господарювання вимогам законодавства

 

Постановою КМУ від 09.09.2009 р. № 967

затверджено зміни до Порядку повідомлення адміністратора або дозвільного органу про відповідність матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства, затвердженого постановою КМУ від 17.05.2006 р. № 685.

Так, затверджено

Типову форму декларації про відповідність матеріально-технічної бази (об’єкта) суб’єкта господарювання вимогам законодавства, яку суб’єкти господарювання повинні подавати адміністратору або дозвільному органу.

Дозвільний орган протягом 1 робочого дня після надходження повідомлення (декларації) реєструє його в журналі обліку суб’єктів господарювання, які набули права на вчинення певних дій щодо провадження господарської діяльності за декларативним принципом.

У разі подання повідомлення (декларації), заповненого не в повному обсязі або не за встановленою формою, дозвільний орган на наступний робочий день після надходження повідомлення (декларації) письмово або посадова особа дозвільного органу особисто звертається до суб’єкта господарювання із запитом щодо надання ним у п’ятиденний строк додаткової та/або уточненої інформації.

Постанова

набере чинності з дня офіційного опублікування.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі