Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Правила надання послуг пасажирського автомобільного транспорту тепер ураховують потреби осіб з обмеженими фізичними можливостями

Редакція ПБО
Новини від 09.09.2009 р. № 983

Правила надання послуг пасажирського автомобільного транспорту тепер ураховують потреби осіб з обмеженими фізичними можливостями

 

Постановою КМУ від 09.09.2009 р. № 983

унесено зміни до Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, затверджених урядовою постановою від 18.02.97 р. № 176.

Зокрема, зазначеними змінами передбачено, що

автомобільний самозайнятий перевізник, який здійснює перевезення на власному транспортному засобі, крім вимог, що висуваються до водія таксі, зобов’язаний проходити один раз на рік медичний огляд, за результатами якого видається довідка встановленого зразка, та здійснювати технічне обслуговування транспортного засобу на станції технічного обслуговування згідно з регламентом проведення сервісного обслуговування транспортного засобу, але не рідше ніж один раз на три місяці.

Рештою змін переважно

регламентовано обов’язки перевізників щодо забезпечення перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Постанова КМУ від 09.09.2009 р. № 983 набере чинності з дня офіційного опублікування.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі