Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Упорядковано деякі питання проведення державної регуляторної політики

Редакція ПБО
Новини від 01.07.2010 р. № 2388-VI

Упорядковано деякі питання проведення державної регуляторної політики

 

Законом України «Про внесення змін до деяких законів України щодо приведення їх у відповідність із Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» від 01.07.2010 р. № 2388-VI

унесено зміни до низки законів України, згідно з якими Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку, Аудиторська палата України, НКРЕ, НКРЗ, органи Антимонопольного комітету, Державної податкової служби, місцевого самоврядування, фондів соціального страхування, Пенсійного фонду та інші регуляторні органи при розробці, розгляді, прийманні та оприлюдненні своїх нормативно-правових актів, які відповідно до закону є регуляторними актами, повинні ураховувати вимоги Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» від 11.09.2003 р. № 1160-IV.

Закон від 01.07.2010 р. № 2388-VI набув чинності з 27 липня 2010 року.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі