Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Визначено ліцензійні умови у сфері надання послуг з технічного обслуговування і експлуатації мереж

Редакція ПБО
Новини від 11.11.2010 р. № 513

Визначено ліцензійні умови у сфері надання послуг з технічного обслуговування і експлуатації мереж

 

Рішенням Національної комісії з питань регулювання зв’язку України

від 11.11.2010 р. № 513 затверджено Ліцензійні умови здійснення діяльності у сфері телекомунікацій з надання послуг з технічного обслуговування і експлуатації телекомунікаційних мереж, мереж ефірного теле- та радіомовлення, проводового радіомовлення та телемереж, які містять вичерпний перелік організаційних, кваліфікаційних, технологічних та інших спеціальних вимог, обов’язкових для виконання суб’єктами господарювання при здійсненні діяльності у сфері телекомунікацій, що підлягає ліцензуванню.

Ліцензійні умови

поширюються на всіх суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність або мають намір здійснювати діяльність з надання послуг з технічного обслуговування і експлуатації телекомунікаційних мереж, мереж ефірного теле- та радіомовлення, проводового радіомовлення та телемереж.

Рішення НКРЗ від 11.11.2010 р. № 513 набере чинності з дня офіційного опублікування.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі