Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Роз’яснення щодо відповідальності за несвоєчасну доплату платежів у разі невключення сум роялті до митної вартості

Редакція ПБО
Новини від 29.01.2010 р. № 58

Роз’яснення щодо відповідальності за несвоєчасну доплату платежів у разі невключення сум роялті до митної вартості

 

Наказом Державної митної служби від 29.01.2010 р. № 58

затверджено Узагальнююче податкове роз’яснення щодо відповідальності платників податків за несвоєчасну доплату митних платежів стосовно оформлених у вільне використання товарів, за які сплачуються роялті, ліцензійні платежі чи частина виручки, які були невідомі на момент митного оформлення. Зокрема, зазначено, що у разі невключення сум роялті, ліцензійних платежів чи частини виручки на момент митного оформлення товарів до їх митної вартості відбувається заниження податкових зобов’язань платника податків, унаслідок чого митний орган зобов’язаний визначити, а платник податків сплатити митні платежі, обчислені, виходячи з бази оподаткування, у тому числі й з урахуванням суми таких платежів, та штрафні санкції за порушення правил оподаткування.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі