Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Унесено зміни до П(С)БО 4 «Звіт про рух грошових коштів»

Редакція ПБО
Новини від 10.06.2010 р. № 382

Унесено зміни до П(С)БО 4 «Звіт про рух грошових коштів»

 

Наказом від 10.06.2010 р. № 382 «Про затвердження Змін до Положення (стандарту) бухгалтерського обліку 4 «Звіт про рух грошових коштів»

Мінфін практично повністю переписав розділ П(С)БО 4, що регулює порядок надання інформації у статях Звіту про рух грошових коштів (форма № 3) щодо руху грошових коштів у результаті операційної діяльності. Змінено також і саму форму Звіту про рух грошових коштів, наведену в додатку до П(С)БО 4.

Унаслідок викладення

пп. 12 — 27 П(С)БО 4 в новій редакції фактично здійснюється перехід із застосування непрямого методу підготовки Звіту про рух грошових коштів у частині руху грошових коштів за операційною діяльністю на використання прямого методу.

Наказ № 382

набрав чинності з 16 липня 2010 року, а його норми знадобляться більшості підприємств для складання річної фінансової звітності за 2010 рік.

Документ із докладним коментарем буде опубліковано в найближчих номерах газети.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі