Теми статей
Обрати теми

Про внесення зміни до Порядку фінансування оздоровлення дітей застрахованих осіб у дитячих закладах оздоровлення за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, затвердженого постановою правління Фонду від 25.02.2009 № 17

Редакція ПБО
Постанова від 15.04.2010 р. № 8

Про внесення зміни до Порядку фінансування оздоровлення дітей застрахованих осіб у дитячих закладах оздоровлення за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, затвердженого постановою правління Фонду від 25.02.2009 № 17*

Постанова від 15 квітня 2010 року № 8

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 26 травня 2010 р. за № 344/17639

 

* Зазначений абзац четвертий п.п. 1.7.3 п. 1.7 розд. I Порядку в кодифікованому вигляді з урахуванням унесених змін наведено нижче. Зміни в тексті виділено

напівжирним курсивом. — Прим. ред.

 

Відповідно до статей 11 та 47 Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням» правління Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності ПОСТАНОВЛЯЄ:

1. Внести до Порядку фінансування оздоровлення дітей застрахованих осіб у дитячих закладах оздоровлення за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, затвердженого постановою правління Фонду від 25.02.2009 № 17, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 11.06.2009 за № 502/16518, таку зміну:

абзац четвертий підпункту 1.7.3 пункту 1.7 розділу I

** перед словами «обласних, міських» доповнити словом «первинних,».

** Див. також матеріал на с. 31. —

Прим. ред.

2.

Дозволити, як виняток, у 2010 році правлінням відділень Фонду приймати рішення щодо фінансування за рахунок коштів Фонду оздоровлення дітей застрахованих осіб у дитячих закладах оздоровлення літньої оздоровчої зміни не менше 14 днів та зимової оздоровчої зміни не менше 12 днів.

3.

Звернутися до Кабінету Міністрів України з пропозицією щодо врегулювання постановою Кабінету Міністрів України, як виняток, в 2010 році практики оздоровлення дітей застрахованих осіб за рахунок коштів Фонду в дитячих закладах оздоровлення з тривалістю оздоровчої зміни не менше 14 днів.

4. Виконавчим дирекціям відділень Фонду довести цю постанову до відома районних, міжрайонних, міських виконавчих дирекцій відділень Фонду, страхувальників, первинних, обласних, міських (міст Києва і Севастополя) та республіканських (Автономної Республіки Крим) організацій професійних спілок.

5. Ця постанова набирає

чинності з дня офіційного опублікування.

 

Голова правління В. Іванкевич

 

 

Затверджено постановою правління Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності від 25 лютого 2009 р. № 17

Порядок фінансування оздоровлення дітей застрахованих осіб у дитячих закладах оздоровлення за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 11 червня 2009 р. за № 502/16518

(

із змінами і доповненнями, внесеними постановою правління Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності від 15.04.2010 р. № 8)

(витяг)

 

I. Загальні положення

<…>

1.7. Правління відділення Фонду відповідно до кошторису програми відділення Фонду щодо відновлення здоров’я застрахованих осіб і членів їх сімей щорічно визначає:

<…>

1.7.3. Суму коштів Фонду на часткове фінансування оздоровлення дітей для:

<…>

первинних

, обласних, міських (міст Києва і Севастополя) та республіканських (Автономної Республіки Крим) організацій професійних спілок, що організовують оздоровлення дітей і самостійно закуповують путівки безпосередньо в дитячих закладах оздоровлення на умовах, передбачених пунктом 2.3 цього Порядку.

<…>

 

Начальник управління з питань соціальних послуг А. Загребельний

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі