Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Новий Порядок виплати молоко-м’ясопереробниками дотацій сільгосптоваровиробникам

Редакція ПБО
Новини від 11.02.2010 р. № 152

Новий Порядок виплати молоко-м’ясопереробниками дотацій сільгосптоваровиробникам

 

Постановою Кабінету Міністрів України «Деякі питання реалізації пункту 11.21 статті 11 Закону України «Про податок на додану вартість» від 11.02.2010 р. № 152

:

— затверджено новий Порядок нарахування, виплати і використання дотацій сільськогосподарським товаровиробникам за поставлені ними переробним підприємствам молоко та м’ясо в живій вазі;

— визнано такою, що

втратила чинність, постанову Кабміну від 02.04.2009 р. № 291, якою, як відомо, було затверджено минулий Порядок обліку та використання коштів, спрямованих на виплату дотацій сільськогосподарським товаровиробникам за поставлені ними переробним підприємствам молоко та м’ясо.

Крім того, згідно з

постановою № 152 Держказначейство повинно зберегти відкриті переробним підприємствам небюджетні рахунки та забезпечити відкриття таких рахунків. Зазначено, що залишки коштів на зазначених рахунках переробних підприємств станом на 24 листопада 2009 р. не підлягають перерахуванню до держбюджету і використовуються на цілі, передбачені Порядком, затвердженим цією постановою.

Як і раніше, Держказначейство зобов’язане подавати до 15 числа другого місяця, що настає за звітним кварталом, Мінфіну, ДПАУ та Мінагрополітики узагальнену інформацію про рух коштів переробних підприємств на небюджетних рахунках.

Детальний аналіз новацій у порядку дотаційних виплат буде висвітлено в наступних номерах газети.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі