Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Пенсійний фонд нагадав про необхідність сплати страхових внесків підприємцями на спрощеній системі оподаткування

Редакція ПБО
Новини

Пенсійний фонд нагадав про необхідність сплати страхових внесків підприємцями на спрощеній системі оподаткування

 

На офіційному сайті Пенсійного фонду України (www.pfu.gov.ua) розміщено нагадування про необхідність сплати страхових внесків підприємцями на спрощеній системі оподаткування, а також наведено інформацію щодо суми мінімального страхового внеску для зазначених осіб у 2010 році.

Так, мінімальний страховий внесок для підприємців — фізичних осіб на спрощеній системі оподаткування у 2010 році становить:

за липень — вересень — 294,82 грн.; за жовтень — листопад — 301,12 грн.; за грудень — 306,10 грн.

Зауважимо, що сплата страхових внесків здійснюється

щоквартально, протягом 20 календарних днів, наступних за останнім календарним днем звітного кварталу, а саме: за липень — вересень 2010 року — до 20 жовтня 2010 року; за жовтень — грудень 2010 року — до 20 січня 2011 року.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі