Теми статей
Обрати теми

Щодо алгоритму експорту нарахованих сум податку на прибуток

Редакція ПБО
Лист від 12.04.2010 р. № 7163/7/15-0317

Щодо алгоритму експорту нарахованих сум податку на прибуток*

Лист Державної податкової адміністрації України від 12.04.2010 р. № 7163/7/15-0317

 

Державна податкова адміністрація України з метою організації роботи підпорядкованих органів державної податкової служби повідомляє, що починаючи з I кварталу 2010 року змінено алгоритм експорту нарахованих сум податку на прибуток з декларацій з податку на прибуток підприємств до КОР платника податку. До I кварталу 2010 року нарахована сума податку на прибуток за базовий звітний (податковий) період розраховувалась як різниця між рядком 14 (податкове зобов’язання звітного періоду) та рядком 15 (сума нарахованого податку за попередній податковий період поточного року) декларації з податку на прибуток підприємств.

Починаючи з I кварталу 2010 року нарахована сума податку на прибуток за базовий звітний (податковий) період розраховується, як різниця між рядком 14 декларації за поточний період звітного року та рядком 14 декларації за попередній період цього року.

Зазначена інформація надається для використання в роботі, у тому числі при прийомі податкової звітності з податку на прибуток та інформування платників податку на прибуток.

 

Заступник голови О. Любченко

 

* Див. також матеріал на с. 44. —

Прим. ред.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі