Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Вийшло оновлення програми OPZ «Податкова звітність» — версія 1.29.2

Редакція ПБО
Новини

Вийшло оновлення програми OPZ «Податкова звітність» — версія 1.29.2

 

На офіційному сайті ДПАУ (www.sta.gov.ua) стало доступним для скачування

свіже оновлення безкоштовної програми для складання податкової звітності в електронному вигляді OPZ «Податкова звітність», яку безкоштовно поширюють податкові органи. Тепер найостанніша версія — 1.29.2.

У новій версії внесено низку поправок до алгоритмів оброблення діючих форм звітності, зокрема, Реєстрів податкових накладних. Тепер номери рядків у явному вигляді прописуються у сформованих програмою XML-файлах, що має виключити різночитання при прийманні файлів податковими органами.

Зауважимо, що практичні

поради щодо того, де взяти програму, як її встановити та почати роботу з нею, наведено у статті « Не було бабі клопоту…», або Як підготувати електронні копії Реєстрів податкових накладних у програмі OPZ» // «Податки та бухгалтерський облік», 2010, № 53. Також у статті « OPZ «Податкова звітність»: що нового у версії 1.29.1?» // «Податки та бухгалтерський облік», 2010, № 83 можна довідатися про новації, унесені до доопрацьованої версії цієї програми 1.29.1 щодо заповнення Реєстру податкових накладних.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі