Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. ДПАУ оприлюднила Пам’ятку про адміністративні процедури виписування, видачі і отримання податкових накладних

Редакція ПБО
Новини від 06.04.2011 р. № 9497/7/16-1517

ДПАУ оприлюднила Пам’ятку про адміністративні процедури виписування, видачі і отримання податкових накладних

 

ДПАУ листом від 06.04.2011 р. № 9497/7/16-1517

надіслала підлеглим на місцях Пам’ятку про адміністративні процедури виписування, видачі і отримання податкових накладних (далі — Пам’ятка).

Так, у

Пам’ятці ДПАУ підкреслює, що податкова накладна (далі — ПН) має бути виписана виключно українською мовою. Також зауважено, що у будь-якому випадку в одній податковій накладній не можуть бути одночасно окремі поля заповнені шляхом друку, а окремі поля — заповнені від руки кульковою або чорнильною ручкою.

У

Пам’ятці роз’яснено, у якому форматі заповнюється номер ПН, індивідуальний податковий номер покупця (продавця), адреса, номер телефону продавця (покупця), як заповнюються графи «вид договору» та «номер договору», визначено порядок виписування ПН при перевищенні звичайної ціни над договірною тощо.

Зазначений лист з коментарем фахівців редакції буде опубліковано в одному із найближчих номерів газети «Податки та бухгалтерський облік».

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі