Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Скасовано наказ, яким було затверджено форму посвідчення про відрядження

Редакція ПБО
Новини від 21.06.2011 р. № 738

Скасовано наказ, яким було затверджено форму посвідчення про відрядження

 

З метою взаємоузгодження актів законодавства з вимогами

Податкового кодексу України (далі — ПКУ) наказом Мінфіну від 21.06.2011 р. № 738 скасовано наказ ДПАУ «Про затвердження форми посвідчення про відрядження» від 28.07.97 р. № 260 (далі — наказ № 260), яким було затверджено форму посвідчення про відрядження.

Нагадаємо, що на підставі відміток у посвідченні про відрядження виплачувалися добові відрядженим працівникам. Однак у зв’язку із прийняттям

Податкового кодексу України (далі — ПКУ) Закон України «Про оподаткування прибутку підприємств» від 28.12.94 р. № 334/94-ВР, на виконання положень якого було прийнято наказ № 260, із 1 квітня 2011 року втратив чинність.

Водночас нормами ПКУ передбачено, що в разі відрядження у межах України та країн, в’їзд громадян України на територію яких не потребує наявності візи (дозволу на в’їзд), сума добових визначається згідно з наказом про відрядження та відповідними первинними документами.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі