Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Визначено порядок унесення змін до Держреєстру речових прав на нерухоме майно

Редакція ПБО
Новини від 12.12.2011 р. № 3502/5

Визначено порядок унесення змін до Держреєстру речових прав на нерухоме майно

 

Наказом Міністерства юстиції України від 12.12.2011 р. № 3502/5 затверджено Порядок прийняття і розгляду заяв про внесення змін до запису та заяв про скасування запису Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

Цей Порядок визначає процедуру прийняття і розгляду заяв про внесення змін до запису та заяв про скасування запису Державного реєстру речових прав на нерухоме майно (далі — Державний реєстр прав), перелік документів, необхідних для внесення змін до запису і скасування запису Державного реєстру прав, права та обов’язки суб’єктів, що є учасниками зазначеної процедури.

Унесення змін до запису у зв’язку з допущенням технічної помилки або скасування запису Державного реєстру прав здійснюється в день прийняття органом державної реєстрації заяви.

Унесення змін до запису Державного реєстру прав у зв’язку зі зміною відомостей про нерухоме майно, право власності та суб’єкта (суб’єктів) цього права, інші речові права і суб’єкта (суб’єктів) цих прав, обтяження прав на нерухоме майно та суб’єкта (суб’єктів) цих прав, що містяться у Державному реєстрі прав, які не пов’язані з проведенням державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, здійснюється у строк, що не перевищує 5 робочих днів з моменту прийняття заяви органом державної реєстрації прав.

Наказ від 12.12.2011 р. № 3502/5 набере чинності з 1 січня 2012 року.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі