Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Затверджено показник середньої заробітної плати за жовтень 2011 року

Редакція ПБО
Новини

Затверджено показник середньої заробітної плати за жовтень 2011 року

 

Як повідомляється на офіційному сайті Пенсійного фонду України, затверджено показник середньої заробітної плати (доходу) у середньому на 1 застраховану особу в сумі 2451 грн. 80 коп., який застосовуватиметься при визначенні коефіцієнта заробітної плати за жовтень 2011 року при призначенні пенсій відповідно до Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» від 09.07.2003 р. № 1058-IV.

Зауважимо, що показники середньомісячної заробітної плати для призначення пенсій за 1992 — 2010 роки, а також за січень — вересень 2011 року опубліковано на сайті газети «Податки та бухгалтерський облік» у розділі «Довідкова» (підрозділ «Для призначення пенсій», сторінка «Показники середньомісячної заробітної плати для призначення пенсій»).

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі