Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Затверджено положення про реєстрацію платників ПДВ

Редакція ПБО
Новини від 22.12.2010 р. № 978

Затверджено положення про реєстрацію платників ПДВ

 

Наказом ДПАУ від 22.12.2010 р. № 978

затверджено Положення про реєстрацію платників податку на додану вартість, яким установлено порядок реєстрації платників ПДВ; анулювання реєстрації платників ПДВ; ведення реєстру платників ПДВ (далі — Реєстр); присвоєння індивідуального податкового номера платника ПДВ; оприлюднення даних з Реєстру; перереєстрації платників ПДВ та заміни свідоцтв про реєстрацію платників ПДВ; ведення документації при реєстрації/анулюванні реєстрації платників ПДВ; засвідчення копій свідоцтв про реєстрацію платників ПДВ.

Зазначено, що

не підлягають обов’язковій перереєстрації платники ПДВ, унесені до реєстру платників ПДВ до набрання чинності цим наказом. Не підлягають обов’язковій заміні свідоцтва про реєстрацію платників ПДВ, видані платникам органами державної податкової служби до набрання чинності цим наказом.

Наказ від 22.12.2010 р. № 978 набрав чинності з 14 січня 2011 року.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі