Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Затверджено нові порядок держреєстрації прав на нерухомість та порядок надання витягів з Держреєстру

Редакція ПБО
Новини від 22.06.2011 р. № 703

Затверджено нові порядок держреєстрації прав на нерухомість та порядок надання витягів з Держреєстру

 

Постановою КМУ від 22.06.2011 р. № 703

затверджено Порядок державної реєстрації прав на нерухоме майно та їх обтяжень, який визначає процедуру проведення державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, перелік документів, необхідних для її проведення, права та обов’язки суб’єктів у сфері державної реєстрації прав, а також процедуру взяття на облік безхазяйного нерухомого майна. Згідно з цим Порядком державна реєстрація права власності та інших речових прав на нерухоме майно, надання відмови в такій реєстрації проводяться у строк, що не перевищує 14 робочих днів з моменту прийняття заяви про державну реєстрацію прав та їх обтяжень.

Крім того, зазначеною

постановою затверджено Порядок надання витягів з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, який визначає процедуру надання витягів з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, перелік документів, необхідних для їх отримання, права та обов'язки суб'єктів, що є учасниками зазначеної процедури. Так, надання витягу або відмова в його наданні здійснюється у строк, що не перевищує 2 робочих днів з моменту прийняття органом державної реєстрації прав заяви про надання витягу. Розмір плати за надання витягу встановлює Кабмін.

Постанова від 22.06.2011 р. № 703

набере чинності з 1 січня 2012 року.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі