Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Суму фінансових санкцій можливо зменшити на суму заборгованості за Фондом соцстраху

Редакція ПБО
Новини від 11.03.2011 р. № 01-16-466

Суму фінансових санкцій можливо зменшити на суму заборгованості за Фондом соцстраху

 

Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності

(даліФонд) листом від 11.03.2011 р. № 01-16-466 роз’яснив нюанси погашення заборгованості за Фондом перед страхувальником за рахунок накладених фінансових санкцій.

Фонд вважає за можливе при виявленні порушень законодавства у сфері загальнообов’язкового державного соціального страхування з тимчасової втрати працездатності страхувальником у період до 01.01.2011 р.

суму нарахованих фінансових (штрафних) санкцій, застосованих до страхувальника за цей період, зараховувати в рахунок погашення заборгованості за Фондом. У разі якщо сума фінансових (штрафних) санкцій перевищує суму заборгованості за Фондом, лише сума перевищення перераховується на рахунок органу Фонду.

Для здійснення таких розрахунків страхувальнику необхідно

направити лист до органу Фонду, де він обліковується, щодо не перерахування сум накладених фінансових санкцій, а зменшення на цю суму заборгованості за Фондом. Після отримання позитивної відповіді від органу Фонду відповідні операції мають бути відображені в звіті страхувальника.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі