Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Затверджено порядок визначення оціночної вартості нерухомості та об’єктів незавершеного будівництва, що продаються (обмінюються)

Редакція ПБО
Новини від 26.10.2011 р. № 1103

Затверджено порядок визначення оціночної вартості нерухомості та об’єктів незавершеного будівництва, що продаються (обмінюються)

 

На період до законодавчого урегулювання питання щодо визначення органу, уповноваженого проводити оцінку нерухомості та об’єктів незавершеного будівництва, дохід від продажу (обміну) яких оподатковується згідно зі

ст. 172 Податкового кодексу України, Кабінет Міністрів України постановою від 26.10.2011 р. № 1103 затвердив Тимчасовий порядок визначення оціночної вартості нерухомості та об’єктів незавершеного будівництва, що продаються (обмінюються), який визначає механізм визначення оціночної вартості нерухомості та об’єктів незавершеного будівництва (далі — об’єкти нерухомості), що використовується для обчислення доходу від продажу (обміну) об’єкта нерухомості та іншого доходу платника податку у вигляді отриманої ним грошової компенсації від відчуження об’єкта нерухомості, крім випадків його успадкування і дарування.

Зазначений

Порядок поширюється на такі об’єкти нерухомості:

— земельні поліпшення (об’єкти малоповерхового житлового будівництва, у тому числі дачного та садибного типу, а також їх частини; об’єкти багатоповерхового житлового будівництва, а також їх частини; об’єкти нежитлового фонду, а також їх частини; об’єкти незавершеного будівництва);

— земельні ділянки.

Постанова від 26.10.2011 р. № 1103 набрала чинності з 1 листопада 2011 року.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі