Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. ДПАУ роз’яснила, коли витрати на спецодяг і спецвзуття включаються до витрат платника податків

Редакція ПБО
Новини від 29.07.2011 р. № 13818/6/15-1415

ДПАУ роз’яснила, коли витрати на спецодяг і спецвзуття включаються до витрат платника податків

 

ДПАУ листом від 29.07.2011 р. № 13818/6/15-1415

надала роз’яснення щодо умов включення до витрат платника податків окремих витрат подвійного призначення, а саме витрат на забезпечення найманих працівників спеціальним одягом, взуттям, спеціальним (форменим) одягом, мийними та знешкоджувальними засобами, засобами індивідуального захисту, які необхідні для виконання професійних обов’язків, що передбачено п.п. 140.1.1 Податкового кодексу України.

На думку податківців, витрати на забезпечення працівників спецодягом, спецвзуттям та іншими засобами індивідуального захисту, які необхідні для виконання професійних обов’язків, платник податку —

юридична особа має право врахувати при визначенні об’єкта оподаткування у складі витрат , якщо ці засоби включено до переліку спеціального одягу, затвердженого Кабінетом Міністрів України, і передбачено Типовими і галузевими нормами безплатної видачі працівникам спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі