Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Податкова роз’яснила нюанси декларування максимальних роздрібних цін на підакцизні товари

Редакція ПБО
Новини від 30.11.2012 р. № 1089

Податкова роз’яснила нюанси декларування максимальних роздрібних цін на підакцизні товари

 

З метою забезпечення однакового підходу до практичного застосування норм податкового законодавства наказом ДПСУ від 30.11.2012 р. № 1089 затверджено Узагальнюючу податкову консультацію про забезпечення правомірного декларування максимальних роздрібних цін на підакцизні товари (продукцію) та дотримання суб’єктами господарювання норм Податкового кодексу України.

У цій податковій консультації, зокрема, зазначено, що:

— зміна будь-яких відомостей, які містяться у Декларації про максимальні роздрібні ціни на підакцизні товари (продукцію), може здійснюватися не частіше одного разу на місяць шляхом подання Декларації у будь-який день місяця, але не пізніше ніж за 5 календарних днів до початку наступного місяця;

— нанесена на споживчу упаковку ціна та дата виробництва повинні відповідати максимальній роздрібній ціні, запровадженій у цей період виробництва;

— на товар (продукцію), який відрізняється від іншого кольором розривної стрічки, логотипом компанії на пачці або іншими відомостями, які не належать до характеристики товару (продукції), не може бути встановлено декілька максимальних роздрібних цін.

Нагадаємо, що на сьогодні форму Декларації про максимальні роздрібні ціни на підакцизні товари (продукцію) та Порядок складання та подання декларації про максимальні роздрібні ціни на підакцизні товари (продукцію) затверджено спільним наказом Державної митної служби України та ДПАУ від 24.12.2010 р. № 1535/1027.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі