Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Мін’юст нагадав про необхідність обладнання спеціальних місць для куріння

Редакція ПБО
Новини від 09.12.2011 р. № 745-0-2-11/7.2

Мін’юст нагадав про необхідність обладнання спеціальних місць для куріння

 

Мін’юст у листі від 09.12.2011 р. № 745-0-2-11/7.2 нагадав, що у місцях та закладах, де куріння заборонене, зокрема, у приміщеннях підприємств, установ та організацій усіх форм власності, повинна бути розміщена наочна інформація, яка складається з графічного знаку про заборону куріння та тексту такого змісту: «Куріння заборонено!».

Власник або уповноважені ним особи чи орендарі відповідних споруд, окремих приміщень зобов’язані відвести спеціальні місця для куріння, обладнані витяжною вентиляцією чи іншими засобами для видалення тютюнового диму, а також розмістити наочну інформацію про розташування таких місць і про шкоду, якої завдає здоров’ю людини куріння тютюнових виробів. У спеціально відведених для куріння місцях розміщується наочна інформація, яка складається з відповідного графічного знаку і тексту такого змісту: «Місце для куріння. Куріння шкодить Вашому здоров’ю!».

За необладнання спеціально відведених для куріння місць та нерозміщення зазначеної наочної інформації до суб’єктів господарювання застосовується фінансова санкція у вигляді штрафу в розмірі 3400 гривень.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі