Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Податківці роз’яснили нюанси віднесення до певної групи платників єдиного податку підприємців, які надають послуги

Редакція ПБО
Новини від 20.02.2012 р. № 137

Податківці роз’яснили нюанси віднесення до певної групи платників єдиного податку підприємців, які надають послуги

 

З метою забезпечення єдиного підходу до практичного застосування норм податкового законодавства, ДПСУ наказом від 20.02.2012 р. № 137 затвердила Узагальнюючу податкову консультацію щодо віднесення до певної групи (другої або третьої) платників єдиного податку фізичних осіб — підприємців, які здійснюють діяльність з надання послуг.

У зазначеному документі роз’яснено наступні питання:

— яку групу має право обрати фізична особа — підприємець, яка здійснює господарську діяльність з автотранспортного перевезення пасажирів, якщо оплата за проїзд здійснюється пасажирами через касу автостанції?

— яку групу має право обрати фізична особа — підприємець, яка здійснює пасажирські перевезення на підставі договору з підприємством, яке не є платником єдиного податку, та проводить продаж квитків самостійно?

— яку групу має право обрати фізична особа — підприємець, яка здійснює господарську діяльність з ремонту автотранспортних засобів та надає зазначені послуги безпосередньо фізичній особі, при цьому оплату за виконані роботи отримує від страхової компанії?

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі