Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Довідку про відсутність податкової заборгованості можна отримати в межах одного візиту до центру обслуговування платників податків

Редакція ПБО
Новини

Довідку про відсутність податкової заборгованості можна отримати в межах одного візиту до центру обслуговування платників податків

 

Як повідомлено на сайті головного податкового відомства, платники податків мають можливість швидко отримати довідку про відсутність податкової заборгованості у центрах обслуговування платників податків (далі — ЦОПП).

Як запевняє прес-служба ДПСУ, будь-який громадянин, який замовляв довідку про відсутність податкових боргів в електронному вигляді, може її отримати безпосередньо у центрі обслуговування платників податків під час візиту до такого центру.

Процедура отримання довідки є такою: платнику податків потрібно звернутися до працівника ЦОППу в залі (секції) видачі довідок і дозвільних документів; далі працівник сервісної служби (при підтвердженні факту направлення ОДПС Довідки в електронному вигляді) замовляє відповідальному підрозділу негайне виготовлення паперового оригіналу відповідної довідки та її підписання керівником податкового органу; після цього документ передається до ЦОПП для видачі його замовнику.

Зазначена адміністративна послуга надається в найкоротший термін у межах одного візиту платника податків до ЦОППу та з часу звернення і до моменту видачі є безперервним процесом.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі