Теми статей
Обрати теми

Думка фахівців офіційних органів. Починаючи зі звітності за 3 квартали подавати додаток ОК не потрібно

Редакція ПБО
Стаття

Починаючи зі звітності за 3 квартали подавати додаток ОК не потрібно*

 

Чи потрібно подавати до органу ДПС додаток ОК до податкової декларації з податку на прибуток за підсумками трьох кварталів поточного року?

 

Ні . Змінами, внесеними Законом України від 05.07.2012 р. № 5083-VI «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо державної податкової служби та у зв’язку з проведенням адміністративної реформи в Україні», із п. 152.3 ст. 152 Податкового кодексу України від 02.12.2010 р. № 2755-VI (далі — ПКУ) виключено абзаци другий і третій, відповідно до яких платники податку на прибуток підприємств повинні були подавати разом із податковою декларацією з податку на прибуток (далі — декларація) додаток ОК з переліком доходів та витрат у розрізі контрагентів — платників єдиного податку.

Отже, починаючи зі звітного (податкового) періоду — три квартали 2012 року додаток ОК до декларації подавати не потрібно . Запитання — відповідь опубліковано у журналі «Вісник податкової служби України», 2012, № 37, с. 4.

 

За матеріалами підкатегорії 110.30.01
Єдиної бази податкових знань, розміщеної
на офіційному сайті ДПСУ: www.sts.gov.ua

 

* Див. також матеріал на с. 45. — Прим. ред.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі