Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Свідоцтво платника ПДВ незабаром видаватимуть через Інтернет

Редакція ПБО
Новини

Свідоцтво платника ПДВ незабаром видаватимуть через Інтернет

 

Як повідомляється на офіційному сайті ДПС України (http://sts.gov.ua), процедура отримання свідоцтва платника ПДВ стане повністю електронною. На сьогодні податківці в тестовому режимі випробовують процедуру надання реєстраційних заяв від платників ПДВ та отримання свідоцтва платника ПДВ в електронній формі. Це дозволить не просто прискорити процедуру видачі свідоцтва, а й повністю прибере з процесу людський фактор та, відповідно, ризики будь-яких корупційних проявів.

Для отримання свідоцтва платнику буде достатньо мати вихід в мережу Інтернет. При цьому відвідувати податкову інспекцію як раніше, йому буде не обов’язково. Такий сервіс скоротить накладні витрати та зекономить платникові чимало часу, який раніше витрачався на особисте відвідування податкової для подання заяви.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі