Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Кабмін затвердив порядок організації громадських та інших робіт тимчасового характеру

Редакція ПБО
Новини від 20.03.2013 р. № 175

Кабмін затвердив порядок організації громадських та інших робіт тимчасового характеру

 

Постановою КМУ від 20.03.2013 р. № 175 затверджено Порядок організації громадських та інших робіт тимчасового характеру, яким визначено механізм організації громадських та інших робіт тимчасового характеру, а також фінансування їх організації.

Відповідно до цього Порядку до виконання громадських та інших робіт тимчасового характеру на добровільних засадах залучаються: зареєстровані безробітні; особи, які перебувають на обліку в територіальних органах Державної служби зайнятості як такі, що шукають роботу; працівники, які втратили частину заробітної плати внаслідок вимушеного скорочення до 50 % передбаченої законодавством тривалості робочого часу у зв’язку із зупиненням (скороченням) виробництва продукції.

Громадські та інші роботи тимчасового характеру виконуються виключно на створених для цього тимчасових робочих місцях. Організація та проведення громадських робіт здійснюються на підставі договору про організацію громадських робіт та фінансування їх організації, який укладається між територіальним органом Державної служби зайнятості та роботодавцем.

Постанова від 20.03.2013 р. № 175 набрала чинності з 26 березня 2013 року.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі