Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Мінагрополітики визначило порядок здійснення перевірок з дотримання вимог земельного законодавства

Редакція ПБО
Новини від 25.02.2013 р. № 132

Мінагрополітики визначило порядок здійснення перевірок з дотримання вимог земельного законодавства

 

Мінагрополітики наказом від 25.02.2013 р. № 132 затвердило Порядок планування та здійснення контрольних заходів з питань перевірки стану дотримання суб’єктами господарювання вимог земельного законодавства.

Відповідно до цього Порядку державний нагляд (контроль) із питань перевірки стану дотримання суб’єктами господарювання вимог земельного законодавства здійснюється Державною інспекцією сільського господарства України та її територіальними органами (далі — інспекційні органи).

Інспекційні органи здійснюють планові та позапланові перевірки. Строк здійснення: планової перевірки не може перевищувати 15 робочих днів, а для суб’єктів малого підприємництва — 5 робочих днів. Тривалість позапланової перевірки не може перевищувати 10 робочих днів, а щодо суб’єктів малого підприємництва — 2 робочих днів, якщо інше не передбачено законом.

Наказ від 25.02.2013 р. № 132 набере чинності з дня офіційного опублікування. На день підготовки номера зазначений документ офіційно ще не опублікований.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі