Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. НБУ нагадав, що продавці зобов’язані приймати електронні платіжні засоби до оплати

Редакція ПБО
Новини від 05.03.2013 р. № 25-313/2725

НБУ нагадав, що продавці зобов’язані приймати електронні платіжні засоби до оплати

 

НБУ в листі від 05.03.2013 р. № 25-313/2725 роз’яснив деякі питання, пов’язані зі здійсненням розрахунків із використанням електронних платіжних засобів.

Відповідно до п. 14.19 Закону України «Про платіжні системи та переказ коштів в Україні» від 05.04.2001 р. № 2346-III суб’єкти господарювання зобов’язані забезпечувати можливість здійснення держателями електронних платіжних засобів розрахунків за продані товари (надані послуги) з використанням електронних платіжних засобів

Контроль за дотриманням суб’єктами господарювання вимог щодо здійснення розрахунків із використанням електронних платіжних засобів здійснює Державна податкова служба України, а за забезпеченням захисту прав держателів електронних платіжних засобів на здійснення зазначених розрахунків — Держспоживінспекція України.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі