Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Послаблено вимоги до найменування аптечного закладу

Редакція ПБО
Новини від 03.07.2013 р. № 572

Послаблено вимоги до найменування аптечного закладу

 

Міністерство охорони здоров’я України (далі — МОЗ) наказом від 03.07.2013 р. № 572 внесло зміну до п. 2.12 розд. II Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової, роздрібної торгівлі лікарськими засобами, затверджених наказом МОЗ від 31.10.2011 р. № 723.

Так, із цього пункту вилучено норму, згідно з якою у найменуванні аптечного закладу, у знаку для товарів та послуг, під яким аптечний заклад провадить свою діяльність, у вивісках та зовнішній рекламі аптечних закладів було заборонене використання будь-яких відомостей, які містять твердження щодо рівня або іншої ознаки цін та соціальної спрямованості аптечного закладу, які можуть вплинути на наміри споживачів щодо придбання товарів у такому аптечному закладі.

Питанням організації та провадження діяльності у сфері торгівлі ліками та іншими медичними товарами присвячений тематичний номер «Аптечна справа» газети «Податки та бухгалтерський облік», 2012, № 84.

Наказ від 03.07.2013 р. № 572 набере чинності з дня офіційного опублікування. На день підготовки номера зазначений документ офіційно ще не опублікований.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі