Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Період відпустки для догляду за дитиною включається до «лікарняного» страхового стажу

Редакція ПБО
Новини від 19.11.2013 р. № 691-VII

Період відпустки для догляду за дитиною включається до «лікарняного» страхового стажу

Президент підписав Закон України «Про внесення зміни до статті 7 Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням» щодо зарахування до страхового стажу періоду відпустки по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку» від 19.11.2013 р. № 691-VII.

Цей Закон дозволить зараховувати до страхового стажу для призначення допомоги з тимчасової непрацездатності період відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку. На сьогодні цей період до зазначеного стажу не зараховується.

Крім того, у випадку, коли особа перебувала у відпустці для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку в період з 1 січня 2011 року до набрання чинності цим Законом, час відпустки буде зараховуватися до її страхового стажу.

Закон від 19.11.2013 р. № 691-VII набере чинності з дня, наступного за днем його опублікування. На день підготовки номера документ офіційно не опублікований.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі