Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Мінфін затвердив низку нормативних документів для обліку суб’єктів індустрії програмної продукції

Редакція ПБО
Новини від 14.01.2013 р. № 12

Мінфін затвердив низку нормативних документів для обліку суб’єктів індустрії програмної продукції

 

Міністерство фінансів України наказом від 14.01.2013 р. № 12 затвердило:

Порядок ведення реєстру суб’єктів індустрії програмної продукції, які застосовують особливості оподаткування (далі — Порядок);

форму реєстраційної заяви суб’єкта індустрії програмної продукції як суб’єкта, який застосовує особливості оподаткування;

форму свідоцтва про реєстрацію суб’єкта індустрії програмної продукції як суб’єкта, який застосовує особливості оподаткування (далі — Свідоцтво);

— форму заяви про анулювання реєстрації суб’єкта індустрії програмної продукції як суб’єкта, який застосовує особливості оподаткування.

Порядком установлюється механізм включення суб’єктів індустрії програмної продукції (далі — суб’єкт ІПП) до реєстру суб’єктів індустрії програмної продукції, які застосовують особливості оподаткування (далі — Реєстр), порядок ведення цього Реєстру, виключення з нього зазначених суб’єктів господарювання та зразок форми цього Реєстру, а також зразок форм книги обліку реєстрації суб’єктів ІПП, рішення про анулювання свідоцтва про реєстрацію суб’єкта ІПП та книги обліку анулювання реєстрації суб’єктів ІПП.

Зауважимо: Мінфін рекомендує, суб’єктам ІПП, які подали до набрання чинності наказом № 12 реєстраційні заяви для отримання Свідоцтва про реєстрацію суб’єкта ІПП як суб’єкта, який застосовує особливості оподаткування, подати такі заяви за затвердженою цим наказом формою.

Наказ № 12 набере чинності з дня офіційного опублікування. На день підготовки номера цей документ офіційно ще не опубліковано.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі