Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Податківці роз’яснили окремі питання складання зведених податкових накладних

Редакція ПБО
Новини від 21.12.2012 р. № 1177

Податківці роз’яснили окремі питання складання зведених податкових накладних

 

Із метою забезпечення однакового підходу до практичного застосування норм податкового законодавства наказом ДПСУ від 21.12.2012 р. № 1177 затверджено Узагальнюючу податкову консультацію щодо окремих питань складання зведеної податкової накладної. Податківці приділили увагу підставам складання зведених податкових накладних, а також деяким проблемним питанням, що виникають на практиці, але прямо не врегульовані Податковим кодексом України та Порядком складання податкової накладної, затвердженим наказом Міністерства фінансів України від 01.11.2011 р. № 1379.

Також зауважено, що одночасно зі складанням зведених податкових накладних платник має право (а в разі отримання авансової оплати — зобов’язаний) окремо складати звичайні податкові накладні за правилом першої події.

Текст документа з докладним редакційним коментарем буде опубліковано в одному з найближчих номерів газети «Податки та бухгалтерський облік».

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі