Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Затверджено методрекомендації щодо організації та проведення камеральних перевірок податкової звітності платників податків

Редакція ПБО
Новини від 14.06.2013 р. № 165

Затверджено методрекомендації щодо організації та проведення камеральних перевірок податкової звітності платників податків

 

Міністерство доходів і зборів України наказом від 14.06.2013 р. № 165 затвердило Методичні рекомендації щодо організації та проведення камеральних перевірок податкової звітності платників податків, крім перевірок податкової декларації про майновий стан і доходи та податкової декларації платника єдиного податку — фізичної особи — підприємця.

Пунктом 2.1 цих Методичних рекомендацій визначено, що камеральна перевірка даних, заявлених у податковій звітності, проводиться протягом 30 календарних днів (якщо інше не передбачено Податковим кодексом), що настають за граничним терміном отримання такої звітності.

Камеральна перевірка податкової звітності з ПДВ, поданої платниками податку, які мають право на автоматичне бюджетне відшкодування ПДВ, проводиться протягом 20 календарних днів, наступних за граничним терміном подання податкової декларації, з урахуванням вимог наказу ДПСУ «Про затвердження Регламенту опрацювання податкових декларацій з податку на додану вартість, за якими задекларовано від’ємне значення та/або бюджетне відшкодування податку на додану вартість» від 19.06.2012 р. № 522.

Наказ від 14.06.2013 р. № 165 набув чинності з 14 червня 2013 року.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі