Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Унесено зміни в дотаційний порядок держпідтримки тваринництва

Редакція ПБО
Новини від 22.05.2013 р. № 357

Унесено зміни в дотаційний порядок держпідтримки тваринництва

 

Кабмін постановою від 22.05.2013 р. № 357 вніс зміни до Порядку використання сум податку на додану вартість, сплачених переробними підприємствами до спеціального фонду державного бюджету, затвердженого урядовою постановою від 02.03.2011 р. № 246.

Зміни стосуються майже всього зазначеного у п. 2 Порядку переліку напрямів спрямування таких бюджетних коштів з метою держпідтримки галузі тваринництва, зокрема, дотації за молодняк; на часткове відшкодування вартості корів, будівництва та реконструкції тваринницьких ферм і комплексів та підприємств з виробництва комбікормів, витрат на установку; дотації за продану на забій худобу; спецдотації за поголів’я корів м’ясного напряму продуктивності.

Постанова від 22.05.2013 р. № 357 набере чинності з дня офіційного опублікування. На день підготовки номера цей документ офіційно ще не опубліковано.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі