Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Фонд соцстрахування з тимчасової втрати працездатності дозволив часткове фінансування оздоровлення дітей застрахованих осіб у дитячих закладах оздоровлення

Редакція ПБО
Новини від 24.04.2013 р. № 15

Фонд соцстрахування з тимчасової втрати працездатності дозволив часткове фінансування оздоровлення дітей застрахованих осіб у дитячих закладах оздоровлення

 

Правління Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності (далі — Фонд) постановою від 24.04.2013 р. № 15 дозволило як виняток у 2013 році правлінням відділень Фонду приймати рішення щодо часткового фінансування за рахунок коштів Фонду оздоровлення дітей застрахованих осіб у дитячих закладах оздоровлення із тривалістю оздоровчої зміни не менше 18 днів.

Постанова від 24.04.2013 р. № 15 набере чинності з дня офіційного опублікування. На день підготовки номера зазначений документ офіційно ще не опублікований.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі